NOVICE

Evropska plačilna politika 2016
07.02.2016
Vsako podjetje se vsaj občasno sooča z dejanskimi ali potencialnimi izgubami, ker mu njegovi kupci ne plačajo dobavljenega blaga ali opravljenih storitev. Zelo verjetno ste se s to težavo že kdaj srečali tudi vi.

Za potrebe evropske analize Skupina Pro Kolekt ponovno zbira podatke o plačilni disciplini v Sloveniji, Hrvaški, Srbiji, Bosni in Hercegovini, Romuniji ter Bolgariji. Raziskava o plačilni disciplini se opravlja s ciljem izboljševanja zakonodaje na področju plačilne discipline.

Z željo, da bi pridobili kar najbolj realno sliko o stanju v Sloveniji, vas prosimo, da si vzamete nekaj minut in odgovorite na vprašanja glede plačilih rokov, vaših postopkov izterjevanja, možnosti, ki jih imate za pospeševanje plačil vaših kupcev itd. Vprašalnik je izbirnega tipa.

Po zaključku raziskave boste lahko prejeli brošuro z zbranimi rezultati za celotno Evropsko Unijo.

Pri izpolnjevanju ankete je zelo pomembno, da »obkrožite« vse odgovore in izpolnite tudi podatek o izpolnjevalcu ankete, le tako bodo vaši odgovori upoštevani v rezultatih. Podatek o izpolnjevalcu je namenjen zgolj v izogib poneverjanju podatkov. Vsi podatki so strogo zaupni.

Če med izpolnjevanjem ankete naletite na kakšno težavo ali imate kakšno drugo vprašanje, nas pokličite. S klikom na to povezavo lahko pričnete!

 

Hvala za vaš prispevek!

Prijava na novice:
POŠLJI