NOVICE

Atradius Collections širi svojo globalno prisotnost s prevzemom skupine Pro Kolekt
09.10.2023
S prevzemom skupine Pro Kolekt je Atradius Collections razširil svojo prisotnost na 40 držav skladno s svojim poslanstvom podpreti rast svojih strank, kjer koli na svetu trgujejo, z zagotavljanjem lokalnega strokovnega znanja in izkušenj pri upravljanju t

S prevzemom skupine Pro Kolekt je Atradius Collections razširil svojo prisotnost na 40 držav skladno s svojim poslanstvom podpreti rast svojih strank, kjer koli na svetu trgujejo, z zagotavljanjem lokalnega strokovnega znanja in izkušenj pri upravljanju terjatev.

Po odprtju novih enot v Dubaju in na Portugalskem v zadnjih letih je Atradius Collections razširil svojo mednarodno prisotnost tudi na balkansko regijo.

Prevzem podpira dolgoročne cilje Atradius Collections, da nenehno izboljšuje svoje znanje, strokovnost in prisotnost na lokalnih trgih.

To so trgi v razvoju za naše stranke,
zato ta prevzem Atradiusu omogoča podporo našim strankam pri njihovem poslovanju na lokalnih trgih.

Skupina Pro Kolekt je vodilna na trgu Balkana in poleg storitev izterjave ponuja tudi storitve bonitetnih informacij v regiji.
Prevzem krepi ponudbo kreditnega zavarovanja Atradius v regiji z lokalnimi storitvami izterjave dolgov in informacijskimi storitvami, kar Atradiusu omogoča, da našim strankam zagotovi popolne rešitve za upravljanje svojih terjatev.”

Prijava na novice:
POŠLJI